Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen, trainingen en advies op het gebied van geïmproviseerde explosieven.

IEDucation werkt uitsluitend met goed opgeleide instructeurs die in de loop der jaren veel ervaring hebben opgedaan in het werkveld, zowel in binnen- als in buitenland.

Missie

Ons doel is om kwalitatief hoogstaande trainingen en services te verzorgen op het gebied van geïmproviseerde explosieven en de dreiging daarvan, om hiermee een substantiële bijdrage leveren aan een veiligere samenleving. Deze trainingen en services worden ondersteunt met de beste en meest innovatieve methoden om dit gevaar tegen te gaan.

Visie

IEDucation streeft ernaar om over 5 jaar een gerenommeerd opleidingsinstituut te zijn op het gebied van geïmproviseerde explosieven en een leverancier van hoogwaardig materiaal.

Wij willen een opleidingsinstituut worden die professionals voorbereid op het uitvoeren van hun taak, waarbij zij zich bewust zijn van de gevaren die geïmproviseerde explosieven met zich meebrengen, zodat zij voor zichzelf en anderen op een veilige en acceptabele manier kunnen handelen en dat daardoor de persoonlijke en economische schade tot een minimum wordt beperkt.

Onze kernwaarden zijn
  • Bewustwording: dat veiligheid niet vanzelfsprekend is;
  • Veiligheid: veiligheid voor de samenleving;
  • Kwaliteit: hoogstaande trainingen met de persoon in het middelpunt;
  • Innovatie: op zoek naar nieuwe en innovatieve methoden om die veiligheid te waarborgen.